HEM OCH FASTIGHETER

SÅ ATT ERA KROPPAR SLIPPER TA HAND OM ALLA OHÄLSOSAMMA PARTIKLAR.

Många köper idag luftrenare till hemmet för att få en bättre hemmiljö när det gäller luftkvalitet. Det säljs luftrenare i många butiker och på nätet. Var noga med att få en optimal filterkapacitet. Våra luftrenare för hemmet har både kvalitativa Hepa-filter med väl tilltagen filteryta i kombination med patenterad filterteknik med extremt hög reningsgrad. Du får verkligen valuta för pengarna. Den minsta luftrenaren i vårt sortiment är vår personluftrenare 6GCool . Häng den om halsen, stor som en mobiltelefon. Känn dig trygg när du vistas i butiker, folksamlingar och på platser där det är hög risk för smittspridning. I förkylningstider kan det vara skillnaden mellan en arbetsvecka eller en förkylningsvecka där du tvingas stanna hemma i sängen.

Kontakta oss

FASTIGHETER

För bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kan luftrening göra stor skillnad i lokaler där flera hyresgäster vistas. Tvättstugor, soprum, cykelgarage och källarförråd. Förbättra miljön i dina fastigheter. Kanske en konkurrensfördel på uthyrningsmarknaden.

Michaela

Barber and Babes i Uppsala

"Otroligt bra investering i hälsan. Sen vi fick luftrenaren till salongen har vi noterat att det inte luktar kemikalier längre när man kommer in genom dörren. Vi har mycket mindre irriterade och torra ögon. Både personalens och kundernas allergiska besvär har minskat avsevärt. En stor bonus är att den är så enkel att rengöra!"