Professionell luftrening med UV-ljus

SNE_samlingsbild

Professionella luftrenare som tar bort föroreningar, lukter, virus och bakterier.

SNE's produkter är perfekta till utrymmen där luften behöver renas från obehagliga lukter, föroreningar, cigarettrök, mögel, bakterier, virus och allergener.

Produkterna har utformats i flera olika lösningar, dels en mobil lösning som kan hängas på vägg i ett rum eller ställas på en plan yta (RAS 60) samt en lösning som integreras direkt i ventilationssystemet.

Produkterna renar luften fotokatalytiskt med hjälp av en UV-lampa. Tekniken som används i SNE's produkter (MCI) är patenterad och väldigt effektiv.

SNE_RAS_60_170

SNE RAS 60

Kräver minimalt med plats och jobbar effektivt mot lukter, bakterier, virus och andra föroreningar. Tar upp till 80m2/enhet. Lämplig för väggmontage.

SNE_CAP_170

SNE CAP-serien

För inbyggnad i ventilationssystem. Tar bort lukter, förhindrar påbyggnader av t ex bakterier och mögel.  Finns i storlekar för  luftväxlingsområden på 400-4000m3/h.

SNE_FAP_170

SNE FAP-serien

För inbyggnad i ventilationssystem. Tar bort lukter, förhindrar påbyggnader av t ex bakterier och mögel.  Finns i storlekar för  luftväxlingsområden på 3500-25000m3/h.

rAS60

SNE RAS60 - en luftrenare med många möjligheter

RAS 60 är en luftrenare som är lämplig för  användning i många typer av miljöer och förhållanden, framförallt är den enkel att placera då den inte tar mycket plats och är lämplig för väggmontage.

Några exempel på användningsområden:

  • Soprum
  • Stall och torkutrymmen
  • Offentliga toaletter
  • Omklädningsrum

Den passar även till sanering av rök och andra miljöer och rum där man vill bli av med lukter, bakterier, virus och andra partiklar och ger även en steriliserad effekt på ytorna i rummet.