LIFA LA502

med Smart Monitor

Tar bort partiklar, lukter och skadliga ämnen med en enorm precision.

Ideal för kontor och mindre lokaler upp till 110m2. Den innovativa och minimalistiska designen tar den smarta luftrenaren till en ny nivå. LA502 mäter genom en separat monitor kontinuerligt luftkvalitén i rummet genom flera smarta sensorer och garanterar en hög kvalité på luftreningen.

Filter som håller längre - Effektivt och Ekonomiskt

HEPA-filter med en överlägsen kapacitet på små partiklar som bakterier, virus, allergener och marknadsledande kolfilter på hela 3,5 kg erbjuder LIFA LA502 en enorm reningskapacitet för sin storlek. Den stora mängden kol i filtret absorberar bland annat gaser, lukter, kemikalier och formaldehyd.

För ytor upp till
m2
CADR
m3/h
LIFAair_LA502_Luftrenare_1
Filter_LA502

 

 

Stora filter som håller extra länge

Kombination av högkvalitativt HEPA-filter och impregnerat aktivt kol erbjuder långvarigt och ekonomiskt skydd. Filtrets kapacitet nådde de allra högsta nivåerna i uthållighetstestet som utfördes av National Laboratory (P4 / F4).

I luftrenaren sitter 2 st högkvalitativa HEPA filterpå hela 4,6m2 och 2 st otroliga kolfilter på totalt 3,5 kg. Det säkerhetsställer en ren och hälsosam miljö.

En unikt smart kontroll

Med LIFA's smart monitor får du något utöver det vanliga. I monitorn sitter flera olika känsliga sensorer som känner av partikelhalten (PM2.5), Co2 halten och TVOC, i displayen visas även nuvarande temperatur och luftfuktighet vilket ger användaren en otroligt bra överblick på luftkvalitén i rummet. Monitorn parkopplas sedan med luftrenaren och kan styras helt från sensorn vilket gör att luftrenaren jobbar direkt efter rådande luftkvalitet. Det finns även en WiFi koppling i sensorn som möjliggör att du kan koppla upp dig trådlöst via telefonen och få all luftkvalité via mobilen i realtid.

Vi sensorer i luftrenaren känner den även av hur många % det är kvar på alla filter i maskinen, den kalkylerar luftmängden med partikelhalten för att räkna ut hur mycket kapacitet som finns kvar i både HEPA, kol och förfilter.

-

LIFA_Smart_controller
topp_fri

-

En design utöver det vanliga

Inga knappar behövs på LIFA's vackra och intelligenta luftrenare, du styr elegant genom att svepa handen ovanpå luftrenaren.
Fläkten är utformad efter en flygturbin, för ökad kraft och tystare gång.
Teknisk specifikation
Vikt14,65 kg
Dimensioner30(diameter) x 80 cm
För rum upp till110m2
Effekt1-60 W
Smart MonitorGår att köpa till
FläktlägenSteglös
Ljudnivå34-63 dB
Luftflöde (max)n/a m3/h
LuftfiltreringHögkvalitativt HEPA samt aktivt kolfilter inkl. förfilter
Antal filter2 st HEPA, 2 st Kolfilter
Wi-FiJa
Partikel CADR450m3/h
HCHO (formaldehyd) CADR137m3/h
PM 2.5 luftreningskapacitet99,99%
HCHO (formaldehyd) Luftreningskapacitet98,75% (3tim) 91,33% (30min)
Lifa_LA502_friskuren

Tillbaka till  
LIFA