LIFA_air

Vacker, intelligent och kraftfull.

LIFA Air's luftrenare har en unik form och design i metall. Utvecklad för att klara stora ytor utan att låta för mycket. Med marknadsledande storlek på filter så lämpar sig produkterna perfekt till offentliga miljöer så som kontor, butiker, hårsalonger, skolor, vård/omsorg med flera.

Finns i 2 storlekar för utrymmen upp till 110m2.

Anneli W.

Förskolan Skogsviolen

Efter installationen av luftrenare så kunde vi snabbt se en reducering av antalet sjukdagar, från 2-3 st per vecka till 1 st per vecka och våra pedagoger är mycket friskare.

Rityta 1

Håll dig och dina medarbetare friskare och mer produktiva.

Vårt egna koncept Renare luft på jobbet är utvecklat för att skapa mer produktiva företag med en lägre sjukfrånvaro och piggare medarbetare. LIFA's produkter har kvalificerat sig som en del av Renare luft på jobbet och säljs via våra återförsäljare runt om i Sverige.

LIFA_FINLAND_fri

Designad och utvecklad i Norden.

LIFA air grundades i slutet av 80-talet i Finland, huvudkontoret finns idag beläget i Helsingfors. LIFA har många års erfarenhet av luftkvalité och har med hjälp av sina ingenjörer utvecklat och förfinat produkterna i över 30 år.

LIFA's produkter finns idag installerade världen. Några internationella referenser är Hong Kong Polytechnic Unversity, SARS ambulansen Helsingfors, Beijing Capital Airport, Finska förvaret och var även leverantör av luftrenare under OS i Peking.